Ulugʻbek Qodirov

Aktyor
(Ulugʻbek kadirovdan yoʻnaltirildi)

Ulugʻbek Qodirov 1983-yilning 3-avgustida Toshkent shahrida tugʻilgan. Ulugʻbek Qodirov 2004-yili teatr institutini tugatgan. Biroq u aktyorlik faoliyatini 2001-yili „Ayol zoti“ serialidagi epizodik roldan boshlagan. Ijro etgan roli bosh rol darajasida chiqqani uchun rejissyorlarning eʼtiboriga sazovor boʻldi. Bundan tashqari ijodkor bir muddat oʻzini xonandalik borasida ham sinab koʻrmoqda Hozirgi kunda aktyor AQShda istiqomat qiladi.

Ulugʻbek Qodirov
Tugʻilishi 3-avgust 1983-yil (1983-08-03) (37 yosh)
Fuqaroligi Oʻzbekiston bayrogʻi Oʻzbekiston
Kasbi aktyor
Faoliyat yillari 2001-
Bolalari 2 ta
IMDb ID 4814967

FilmografiyasiTahrirlash

Yil Film Rol
2004 Devona
Sarvinoz
2005 Sarvinoz-2
Baxt uchun mllion
Oʻyin
2006 Fotima v Zuhra
Shabbona
2007 Sevginator
Jazo
Panoh
2008 Shabnam
Iztirob
Telba
Oshiqlar
2010 Oʻgʻri kelin
Sevginator-2. Qaynona operatsiyasi
Majruh
Dada
2011 Hur qiz
Nafs
Qasos Baxrom
Er bermoq-jon bermoq
Yondiradi, kuydiradi
Jodugar
2012 Jannatdagi boʻri bolasi
Men yulduzman
O, Maryam, Maryam!
Akajon, xizmatingizdamiz
2013 Panjara
Oʻlim farishtasi
Rashk
Oʻkinch
Arslon izidan
2014 Gunoh
Erkatoy
Sotqin
2015 Aka
Baron
Majnun
2016 Baron-2
2017 Snayper
2018 Rashk-2
Dilbarim
Seriallari
Yili Serial nomi Roldagi ismi
Ayol zoti 1998-2003
Saodat 2016-2017
Quyoshim mening 2018