Alisha Farrer — 1993-yil 19-oktyabrda tugʻilgan avstraliyalik kino va televideniye aktrisasi va hind madeli[1][2]. Bir nechta televizion reklama roliklarida ishtirok etganidan soʻng, u „Miss India Australia“ tanlovida ishtirok etdi. U Miss World West Australia 2013-yil tanlovining shtat finalchisiga aylandi. U asosan hind filmlarida suratga tushgan.[3] Uning filmdagi birinchi roli 2016-yilgi „Love Games“ filmi boʻldi.[4][5] Farrer Rejissyor Samir Iqbal Patel tomonidan suratga olingan Bollivood komediya filmidagi Hotel Beautifool (2017) da Lubna obrazini tasvirlagan.[6] Farrer hozirda rejissyor Rajesh Rathi tomonidan suratga olingan MOH filmi uchun suratga tushmoqda.[7]

Alisha Farrer
Tavalludi 19-oktyabr 1993-yil (1993-10-19) (30 yosh)
Fuqaroligi Avstraliya
Kasbi Aktrisa, madel
Faoliyat yillari 2014-bugungi kun

Yoshligi

tahrir

Alisha Farrer 1993-yil 19-oktyabrda Gʻarbiy Avstraliyaning Pert shahrida hind oilasida tugʻilgan.[8] 4 yoshidan boshlab u aktyorlik va raqsga qiziqqan va Bollivood filmlarining muxlisi edi. Farrer Gʻarbiy Avstraliyaning Bechboro shahrida tarbiyalangan va oliy maʼlumotni Xempton oʻrta maktabida tamomlagan. 2010-yilda oʻqishni tamomladi[9]. U qisqa vaqt davomida modellashtirish bilan bir qatorda boʻyanish rassomi sifatida ishladi va Pert shahrida oʻzining Farrer Beauty biznesini ochdi. U Perth’s Top Agency, Scene Model Management bilan shartnoma imzolaganidan soʻng, uning modellik faoliyati boshlandi, chunki unga kiyim brendlari va taniqli brendlar yoʻlagi shoulari uchun televizion reklamalar uchun modellik taklif qilindi.[10] U Rocky Bay, Model of the Future, Fashion EVIR, Manish Malhotra kabi koʻplab tadbirlar va dizaynerlar uchun rampada yurdi. U Hindistonning Avstraliya raqs yulduzida Perth vakili sifatida tanlandi, Perth vakili Hindiston Miss Avstraliya finalchisi, shuningdek, Miss World Australia uchun shtat finalchisi. Farrer rejissyor Samir Iqbol Patel tomonidan suratga olingan Bollivud komediya filmi Beautifool mehmonxonasida (2017) Lubna obrazini tasvirlagani uchun maqtovlarga sazovor boʻldi.

Aktyorlik karyerasi

tahrir

Farrerning „Muhabbat oʻyinlari“ debyut filmi uning faoliyatida burilish nuqtasi boʻldi. U Sonia rolini ijro etdi bu unga mashhurlik birinchi pogʻonasini olib keldi. Filmni oʻzining eng yaxshi asarlaridan biri deb taʼkidlaydi. U shuningdek, brend elchisi Ranbir Kapoor bilan Sunsilk va Renault kabi yuqori darajadagi brendlar uchun koʻplab televidenie reklamalarida suratga tushgan. 2015-yil avgust oyida Farrer Vishesh Films banneri ostida Mukesh Bhatt va Mahesh Bhatt tomonidan ishlab chiqarilgan, Vikram Bhatt rejissyorligidagi erotik triller boʻlgan „Love Games“ filmi uchun Sonia Kamat qahramoni sifatida Vishesh Films bilan shartnoma imzoladi. Film butunlay Janubiy Afrikaning Keyptaunda suratga olingan.[11][12][13] 2017-yilda Farrer MTV Splitsvilla X, 10-mavsumda ham paydo boʻldi.[14]

Filmografiyasi

tahrir
Yil Film Rol Til Izohlar
2015-yil Beautifool mehmonxonasi Lubna hind
2015-yil Jhol Ritu hind Post-ishlab chiqarish
2015-yil Zindagi Nayla Bannerji hind Post-ishlab chiqarish
2016-yil Sevgi oʻyinlari Sonya Kamat hind
2017-yil కుమారి Priya Telugu Cameo koʻrinishi
2018-yil Moh Mayya Bollivud Suratga olish
2018-yil Jhol Jhal Qizil Marathi TBA

Teleseriallari

tahrir
Yil Sarlavha Rol Izohlar
2015-yil Superpolislar Superyomonlarga qarshi Mia Televizion serial
2015-yil Xay Mohabbatein Cameo koʻrinishi 495-qism
2015-yil Ishqbaaaz Hetal Uchuvchi 112-qism
2015-yil Gumra: Aybsizlikning oxiri Abagayl 5-fasl, 22-qism
2016-yil Milliy DD Oʻzi Kundalik goʻzallik shousi
2017-yil MTV Splitsvilla X Oʻzi Splitsvilla 10-mavsum

Manbalar

tahrir
  1. „Latest News, Articles, Photos, Images and Videos on range of topics“. Firstpost. Qaraldi: 2016-yil 17-sentyabr.
  2. „Miss Australia ! Manish Malhotra's Favorite ! MTV Splitsvilla 10 Top Catch ! Meet Alisha Farrer - Student Stories“.
  3. „Miss Australia ! Manish Malhotra's Favorite ! MTV Splitsvilla 10 Top Catch ! Meet Alisha Farrer“ (2017-yil 11-sentyabr). Qaraldi: 2018-yil 6-dekabr.
  4. „Aishwarya Rai Bachchan inspired me to enter Indian cinema: Alisha Farrer“ (2015-yil 21-noyabr). Qaraldi: 2018-yil 6-dekabr.
  5. „This Splitsvilla X couple are dating in real life?“. Qaraldi: 2018-yil 6-dekabr.
  6. „Hotel Beautifool (2017)“. Qaraldi: 2018-yil 6-dekabr.
  7. „Perseverance takes youngster to the heart of Indian film industry – indiannewslink.co.nz“. 2018-yil 20-noyabrda asl nusxadan arxivlangan. Qaraldi: 2018-yil 20-noyabr.
  8. „Model detail“. 2013-yil 25-aprelda asl nusxadan arxivlangan. Qaraldi: 2014-yil 16-iyul.
  9. „Wrapped in Cotton Wool“ (XML). Indianlink.com.au. 2019-yil 12-sentyabrda asl nusxadan arxivlangan. Qaraldi: 2016-yil 17-sentyabr.
  10. „Model behaviour“. Jumboo Choice.
  11. „Renowned producer“ (2015-yil 21-noyabr). 2016-yil 23-yanvarda asl nusxadan arxivlangan. Qaraldi: 2016-yil 7-yanvar.
  12. „Grace and perfection“. 2015-yil 27-noyabrda asl nusxadan arxivlangan. Qaraldi: 2016-yil 7-yanvar.
  13. „Miss Australian appearance in Kumari“.[sayt ishlamaydi]
  14. „MTV Splitsvilla 10 Review: Bitchy girls, sensible guys make the show more interesting than Sunny Leone“ (2017-yil 23-iyul).