Bosh menuni ochish

Tuwuhadijatitesih Amaranggana (talaffuzi: Tuwuh Adijatitesih Amaranggana 8-iyul 1975), taxallusi — Amara (talaffuzi: Amara), indoneziyalik xonanda va aktrisa.

Amara
Tugʻilishi 8-iyul 1975 (1975-07-08) (44 yosh)
Fuqaroligi Indoneziya
Ota-onasi Itje Komara
Bolalari oʻgʻli - Mahija, oʻgʻli - Janitra, oʻgʻli - Rajaswa,

DiskografiyaTahrirlash

Year Album
1996 Bila Kuingat
1997 Jangan Kau Henti
1998 Bintang
1998 Takan Habis Cintaku
1999 Aku (Repackage)
2005 Syukur
2005 Indonesia Raya
2015 Good Time

FilmografiyaTahrirlash

Yil Nom Roli
2006 Misi: 1511
2015 Tiger Boy Ibu Citra

ManbalarTahrirlash

HavolalarTahrirlash