[AMATORY] — Rossiya alternativ sahnasining eng taniqli guruhlaridan biri. 2001-yili Sankt Peterburgda tashkil topgan. "Russian Alternative Music Prize" mukofotining bir necha bor sohibi.

Amatory logo.png
200px
Kelib chiqishiSankt Peterburg
MamlakatRossiya
Faoliyat2001 – bugun
Janr2001 — 2004
nu metal

2006dan
metalcore/groove metal
LeyblKapkan Records
Tarkib[DENVER]
[ALEX]
[STEWART]
[IGOR]
Sobiq aʼzolar[PJ]
[LEXUS]
[GANG]
Veb-sahifawww.amatory.ru

TarkibTahrirlash

Hozirgi tarkibTahrirlash

  • [DENVER] — bas-gitara, vokal
  • [ALEX] — gitara
  • [STEWART] — barabanlar
  • [IGOR] — vokal

Sobiq ishtirokchilarTahrirlash

  • [PJ] — vokal, gitara ("Хлеб" albomining yozuvidan oldin armiyaga chaqirilgan)
  • [LEXUS] — vokal ("Вечно прячется судьба" albomining yozuvidan soʻng guruhni tark etdi)
  • [GANG] (Sergey Osechkin) — gitara (vafot etgan: jigar oʻsmasi, 08.08.1983 — 15.03.2007)

DiskografiyaTahrirlash

Studiyaviy albomlarTahrirlash

  • 2002 — "Хлеб" (Non)
  • 2003 — "Вечно прячется судьба" (Taqdir har doim qochadi)
  • 2004 — "Неизбежность" (Qochib bo'lmaydi)
  • 2006 — "Книга мёртвых" (O'liklar kitobi)
  • 2008 — "VII"
  • 2010 — "Инстинкт Обречённых"
  • 2015 — "6"
  • 2019 — "DOOM"

KaverlarTahrirlash

  • 2006 — "Discovery"
  • 2007 — "Крылья (Catharsis)"

SingllarTahrirlash

  • 2003 — "Осколки" [Limited edition] (Siniqlar)
  • 2004 — "Две жизни" (Ikki hayot)
  • 2005 — "Чёрно-белые дни" (Oq-qora kunlar)
  • 2006 — "Преступление против времени" (Vaqtga qarshi jinoyat)
  • 2007 — "Слишком поздно" (Juda kech)
  • 2008 — "Вы Все Лишены Своей Жизни"
  • 2008 — "Дыши Со Мной"
  • 2009 — "Багровый Рассвет"
  • 2010 — "Сквозь Закрытые Веки"
  • 2011 — "Осколки 2.011"
  • 2012 — "Три Полоски"
  • 2012 — "Верь Мне"
  • 2012 — "Момент Истины"
  • 2015 — "Остановить Время"
  • 2018 — "Original Go Getter/Original Go Getter"
  • 2019 — "Космо-камикадзе"
  • 2019 — "Нож"
  • 2020 — "Родина"
  • 2020 — "I Sing You Pay"

DVDTahrirlash

  • 2005 — "P.S."
  • 2007 — "Home Video Evol.1"
  • 2008 — "Live Evil"
  • 2012 — "The X-Files: Live In Saint-P & On The Road 2011–2012"

HavolalarTahrirlash