Setsuko Hara (yap. 原 節子 Hara Setsuko; 17-iyun, 1932-yil - 5-sentabr, 1998-yil) — yaponiyalik aktrisa.

Setsuko Hara

Setsuko Hara
Asl ismi 原 節子
Tugʻilishi
Masae Aida

17-iyun 1920-yil(1920-06-17)
Vafot sanasi 5-sentabr 2015-yil(2015-09-05)
(95 yoshda)
Vafot joyi Yaponiya
Kasbi aktrisa
IMDb ID 0361697

FilmografiyaTahrirlash

  1. Banshun (1949)
  2. Bakushū (1951)
  3. Tōkyō monogatari (1953)
  4. Tōkyō boshoku (1957)
  5. Akibiyori (1960)
  6. Kohayagawa-ke no aki (1961)

ManbalarTahrirlash

HavolalarTahrirlash

Setsuko Hara(ingl.) Internet Movie Database saytidan