Josephine Langford (talaffuzi: Jozefin Lengford; 18-avgust 1997-yilda[1] tugʻilgan) avstraliyalik aktrisadir. U So'ngra filmi qismlarida jonlantirgan Tessa Young ro'l ortidan shuhrat qozongan. U yana Netflix filmi boʻlmish Moxie filmida Emma Cunningham rolini ijro etgandir.

Josephine Langford

Langford 2019-yilning martida
Tavalludi 18-avgust 1997-yil (1997-08-18) (26 yosh)
Perth, Avstraliya
Fuqaroligi Avstraliya bayrogʻi Avstraliya
Kasbi Aktrisa
Boʻyi 167 sm
Faoliyat yillari 2013 – hozirgacha
Qarindoshlari

Filmografiyasi tahrir

Filmdagi rollari
Yil Momi Rol Izohlar
2017 Wish Upon Darcie Chapman
2019 Keyin Tessa Young
2020 After We Collided Tessa Young
2021 Moxie Emma Cunningham
2021 After We Fell Tessa Young
2022 After Ever Happy Tessa Young Post-production
TBA Evolution Katy Gibson Post-production
Teleseriallardagi rollari
Yil Nomi Rol Izohlar
2017 Wolf Creek Emma Webber Qismlar: „Journey“, „Outback“
2019 Into the Dark Clair Singer Qism: „They Come Knocking“
2020 Day by Day Lucy Ovoz bergan; qism: „At the Peak of It All“
Belle Williams Ovoz bergan; qism: „Class of 2020: Prom“, „Class of 2020: Graduation“

Olgan mukofotlari va nomzodliklari tahrir

Yil Mukofot Turkum Film Natija
2019 Teen Choice Awards Tanlov: Drama film aktrisasi Keyin Yutuq

Manbalar tahrir

  1. Waterhouse, Jonah „Everything You Need To Know About Josephine Langford, The Star Of 'After'“. Elle (20-fevral 2019-yil). 27-sentabr 2019-yilda asl nusxadan arxivlangan. Qaraldi: 26-sentabr 2019-yil.

Havolalar tahrir